Om meg

[wds id=”1″]
Jeg har min illustrasjonsutdannelse fra Kingston University, England og fra SHKS i Oslo, og jobber og bor i dag på Bryne i Rogaland.

Gjennom de siste 24 årene har jeg illustrert over 30 barnebøker, særlig billedbøker, diktsamlinger og fagbøker. Med billedboka ”Spring, hesten, spring!” fra 2010 debuterte jeg som forfatter.

Jeg har også drevet med formidling av litteratur og illustrasjon så lenge jeg har arbeidet som illustratør. Gjennom Den Kulturelle Skolesekken og på div. høgskoler har jeg holdt foredrag og verksteder for barn og voksne.

Engelsk
The illustrator Inger Lise Belsvik (1961) is educated both at Kingston University, England, and at SHKS in Oslo. During a 24 year long career, she has illustrated more than 30 picture books, poetry books and science books for children. She is also the author of one children’s book.

Inger Lise Belsvik has received the Norwegian Department of Culture’s Illustrator prize twice for her work and several prizes in the annual contest “The most beautiful books of the year”. Her work has also been shown at a number of exhibitions over the years.

Belsvik gives illustration lectures and workshops, both for adults and children.